Innan du hyr, läs detta

Jag hyr med glädje ut mitt hus men det ska påpekas att det är ett sommarhus så all den utrustning som finns hemma finns inte här. Det är enkel standard som gäller. Det finns ingen uppvärmning av huset, utan blir det lite kyligt finns det två element att koppla in. Detta är ej ett problem under sommarmånaderna. 

Huset består av tre våningar på ena delen och två våningar på andra delen,  när ni kommer in har ni köket direkt till höger. Där finns en liten fristående spis samt två kokplattor,micro, kaffekokare, kyl/frys, porslin. Matbord för ca 6-8 personer. Det finns en elektrisk grill som man kan använda antingen utanför på gatan eller uppe på terrassen. Det finns även en kolgrill som man kan använda att grilla med på gatan. 

En annorlunda detalj är att avloppet i köket går direkt ut på gatan, fungerar utmärkt att diska osv men tänk på vad ni spolar ned. Matrester och dylikt slängs i sopkorgen.

Uppför trappen finns ingången till vardagsrummet där även utgången till terrassen finns. Här finns trappen ned till två sovrum och ett badrum som är helt nyrenoverade. Badrummet har wc, badkar och här finns även tvättmaskinen.

På andra våningen finns ett sovrum med fransk dubbelsäng ca 140 cm. Äldre delen av huset så lite slitet men charmigt.

Badrummet med äldre standard som har  wc och dusch ryms även på detta våningsplan. Ha fönstret öppet för vädring (om det inte spöregnar såklart)

Högst upp ligger ytterligare ett sovrum med en bäddsoffa som blir en 140 cm säng. Här är också utgången till lilla terrassen (6-7kvm) terrassen har två solstolar och är perfekt att avsluta kvällen på med varsitt glas vin.

När du kommer fram till huset är det bäddat och rena handdukar finns. I gengäld finns det en tvätthög med föregående hyresgästs lakan och handdukar att tvätta.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)